“ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ”Νέο Single από την Melentini

“…Ώσπου να ξημερώσει θα’ έχω ξενερώσει, ήθελα μόνο μαζί σου ν’ ακούω τη φωνή σου..”

Το “Σεμπάστιαν” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι της πολυτάλαντης Ελληνίδας μουσικού σε χορευτικούς electro/disco pop ρυθμούς, με σκοτεινά ηχοχρώματα. 

Το κομμάτι γράφτηκε και ηχογραφήθηκε την περασμένη άνοιξη στο studio της στο Βερολίνο. Αποτελεί μια φυσική συνέχεια των δύο τελευταίων της single “Τα παιδιά του Glam” και “Κορίτσια σε λύπη” και την καθιερώνει οριστικά ως μια βασική φιγούρα της εγχώριας ηλεκτρονικής ποπ, με διακριτό προσωπικό ήχο και αισθητική. Μουσική, στίχοι και φωνή ανήκουν στην ίδια, στην ηλεκτρική κιθάρα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης της Βασίλης Ντοκάκης ενώ παραγωγή, μίξη και mastering έχει αναλάβει ο Richard Orpheas König. 

Το single θα κυκλοφορήσει από την Veego Records τον Σεπτέμβριο του 2021 σε μορφή 7″ βινυλίου, σαν split single μαζί με το “Χτύπα με σαν Ρεύμα στην Πίστα” του Pan Pan, στο οποίο συμμετέχει και η ίδια η Μελεντίνη. Τον χειμώνα του 2021 θα ακολουθήσει και ένα άλμπουμ έκπληξη με τους Running Blue Orchestra. 

H Melentini μένει στο Βερολίνο όπου και εργάζεται ως μουσικός τα τελευταία χρόνια και θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες μουσικούς της γενιάς της, σε εθνικό επίπεδο. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τρία προσωπικά άλμπουμ, με τελευταίο το ‘9 Songs from Post greek Films’ που κυκλοφόρησε το 2020 από την Veego Records. 

To “Σεμπάστιαν” κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες από τις 9 Ιουλίου

check more....

Facebook
Twitter
Email