“Ωκεανία” (official video) Dzingovic

Δείτε το video clip του Θανάση Dzingovic για το τραγούδι “Ωκεανία” από το ντεμπόύτο σόλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 15/10/2021 από την Veego Records.

Πριν από 4 περίπου χρόνια έκανα ένα ταξίδι στην Αυστραλία. Στο ταξίδι αυτό πήρα μαζί μου για παρέα τον πρωταγωνιστή ενός diy κλιπ που θα γύριζα. Έτσι τραβήχτηκαν αυτά τα πλάνα. Δεν υπήρχε πρότζεκτ, δεν υπήρχε τραγούδι.Τον πρωταγωνιστή τον είχα γνωρίσει τυχαία κάμποσα χρόνια πριν μέσα στο χάος ενός παλαιοπωλείου με χιλιάδες στοιβαγμένα παιχνίδια όταν κατά λάθος τον πάτησα. Από τότε κάναμε πολλά ταξίδια μαζί, αυτό όμως ήταν το μεγαλύτερο.

Τα υπόλοιπα ήρθαν όλα μαζί, ενάμιση περίπου χρόνο πριν, ένα βράδυ με αϋπνίες. Και είναι ωραίο να συνειδητοποιείς πως κάτι που ξεκίνησες ως ένα αστείο και δίχως συγκεκριμένο πρότζεκτ, μπορεί τελικά να είναι κομμάτι ενός παζλ που δεν έχεις δει ακόμα την συνολική εικόνα του. Ίσως μάλιστα το τραγούδι αυτό να γεννήθηκε από αυτά τα πλάνα πολύ πριν γεννηθεί ο ήχος και οι στίχοι του. Όχι πως έγινε και κάτι…έτσι απλά για τηνιστορία…

Θανάσης Dzingovic

check more....

Facebook
Twitter
Email