ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΤΡΙΧΡΩΜΗ

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ O.S.T.

Μια βόλτα στο ρέμα, μέσα στα σπίτια που μας μεγάλωσαν, σπίτια που δεν υπάρχουν πια, σε μια τοποθεσία όμορφη σαν ψέμα, εκεί που δε συμβαίνει τίποτα, που η ομορφιά μπορεί ανά πάσα στιγμή να σωριαστεί ανάμεσα στις μεγάλες στρογγυλεμένες πέτρες, αφήνοντας έναν κρότο μέσα στη βουή των πουλιών. 

Η μουσική για την ταινία Πολύδροσο βρίσκεται κάπου εκεί και αν κάνεις ησυχία μπορεί να την ακούσεις. Τραγούδια και θέματα αλληλένδετα και όχι, ακολουθεί το ένα το άλλο σε έναν περίπατο που κάθε φορά είναι διαφορετικός γιατί η βροχή και ο αέρας ανακυκλώνουν διαρκώς το τοπίο. Όμως ότι κατοικεί εκεί δε φεύγει ποτέ.

Μέσα από ένα συνθετικό ταξίδι που κράτησε 2 χρόνια, η Δεσποινίς Τρίχρωμη επιχειρεί να ντύσει μουσικά την πιο τρυφερή και ήσυχη ταινία του The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης) αφιερωμένη στο μέρος που μεγάλωσε τόσο εκείνος όσο και οι δύο πρωταγωνίστριες του, Σοφία Κόκκαλη και Βίκυ Καγιά.

Η μουσική της Δεσποινίδας Τρίχρωμης για το Πολύδροσο, τη νέα ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη, έχει ήδη προταθεί για το βραβείο καλύτερης πρωτότυπης μουσικής στα κινηματογραφικά βραβεία IRIS μαζί με άλλες 6 υποψηφιότητες της ταινίας

 

Title: Polydroso O.S.T.
Artist: Miss Trichromi
Format: 12″ Vinyl 
Cat. No: VR039
Released: 16/05/2024

25.00

In stock

Η μουσική και τα τραγούδια που συνέθεσε η Δεσποινίς Τρίχρωμη για τη ταινία “Πολύδροσο” του The Boy.

Εκτός απο την ταινία βρίσκει και soundtrack μια περιοχη της Αθήνας μέσα σε ονειρικές και ατμοσφαιρικές ποπ μελωδίες.

Περίεχει τα τραγούδια “Σκιά” , “Το σπίτι αυτό” “Οι μέρες μας” και “Σοφίες” σε στίχους The Boy. 

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε βινύλιο απο την Veego Records στις 16/5/ 2024 ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της ταινίας.