Η Melentini σπούδασε πιάνο και θεωρία από πολύ μικρή ηλικία. Αποφοίτησε από το Ωδείο και εργάστηκε ως δασκάλα μουσικής. Αφού παρακολούθησε τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών αποφάσισε να εγκαταλείψει τις αρχαιολογικές της σπουδές ενώ ερμήνευσε στο θέατρο ως σκηνική μουσικός και ηθοποιός.

Έγραψε και ενορχήστρωσε μουσική για το πρωτότυπο θεατρικό έργο της Αθηνάς Παππά , με τον τίτλο Detective Story, για πρώτη φορά το 2008, όπου εμφανίστηκε στη σκηνή με συγκρότημα. Ταυτόχρονα ασχολήθηκε με διαφορετικά underground μουσικά σχήματα στην Αθήνα ως τραγουδίστρια και τρομπετίστρια.

Αργότερα επικεντρώθηκε στη συγγραφή και τη σύνθεση μουσικής για τον εαυτό της και άρχισε να παίζει σε διάφορα μέρη και πόλεις με τη μπάντα της, The Running Blue Orchestra. Το 2014 μετακόμισε στο Βερολίνο για να εξερευνήσει νέες μορφές ζωντανών τεχνών. Από τότε συνεργάζεται με καθιερωμένους καλλιτέχνες από διαφορετικά μουσικά υπόβαθρα.

Tα περισσότερα από τα soundtrack της έχουν δημιουργηθεί μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου . Η Μελεντίνη έχει κυκλοφορήσει 3 ακόμη στούντιο άλμπουμ μέχρι στιγμής: “Explosions arounds, the Desert inside” -LP, “Λεωφόρος Εφιαλτών” -digital EP, “ZRSHA; fundus Uterus” -LP