“Κάν’το να μοιάζει με Τέχνη”  Turboflow 3000 featuring Sci Fi River & Q.B. Mix (VIDEO CLIP)

Το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ των Turboflow 3000, που θα κυκλοφορήσει στις 30/11 με τίτλο «ΟΥΦΟ», είναι το Κάν’το να μοιάζει με Τέχνη με την συμμετοχή της Sci Fi River, όπου συνυπογράφει τους στίχους και του Q.B. Mix με τα scratch του. 
Το τραγούδι τώρα, μοιάζει να είναι η κραυγή της νέας γενιάς που βρίσκει επαγγελματική διέξοδο στη βαριά βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό. Που πάει για σεζόν με τόση όρεξη, αλλά βρίσκει άθλιες συνθήκες διαμονής, απάνθρωπες ωράρια, μισθούς που δεν υπόσχονται να εκπληρώσουν κανέναν στόχο, κανένα όνειρο, καμία προσδοκία.. αλλά αν είσαι νέος, δίψας για ζωή, δίψας για χορό, μουσική, έρωτα, δημιουργία, δίψας να κάνεις τέχνη, να την ξεράσεις από μέσα σου, γιατί δε χωράει πια στο είναι σου.
Το “Κάν’το να μοιάζει με τέχνη”, είναι η ματαίωση της νέας γενιάς, και η αντίσταση της, με όση ψυχή της μένει στο τέλος μιας σεζόν, που της έχει διαλύσει τα όνειρα.
Όσο μαύρο και σκοτεινό κι αν είναι, όση απογοήτευση και θλίψη κι αν το διακατέχει, κάπου μέσα του κρύβει νοσταλγία, κρύβει σπίθα και φωτιά. Και θες να βρεθείς σε εκείνη τη βεράντα, νέος, με φραπέ και μπίρες και να πεις σε αυτά τα παιδιά, ότι τελικά, η ζωή είναι ωραία, κι ας μη γίνει ποτέ καλύτερη..

Ακούστε το τραγούδι στο Spotify

check more....

“5055” UNKLE RECONSTRUCTION

Το τζαζ τρίο MOb κυκλοφορεί το «5055» remixed από τον James Lavelle των UNKLE, σε κυκλοφορία από την Veego Records.

Facebook
Twitter
Email