«Ένα παιχνίδι» Πόπη Αστεριάδη / Κ. Βήτα, για πρωτη φορά σε βινύλιο.

«Ένα παιχνίδι» Πόπη Αστεριάδη / Κ. Βήτα, για πρωτη φορά σε βινύλιο.

Η περίφημη συνεργασία της νεοκυματικής τραγουδίστριας με τον πρωτοπόρο της ελληνικής electronica επανεκδίδεται για πρώτη φορά σε βινύλιο! 

O δίσκος κυκλοφόρησε το 1998 από την FM Records σε CD format και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σήμερα θεωρείται πια ένα κλασικό ηχογράφημα της σύγχρονης Ελληνικής δισκογραφίας. Περιέχει συνθέσεις του Κ. Βήτα σε ερμηνείες της Πόπης Αστεριάδη. 

Αμέσως μετά την διάλυση των Στέρεο Νόβα, ο χαρισματικός μουσικός παραγωγός ξεκινά να πειραματίζεται καλλιτεχνικά αντλώντας έμπνευση από την εγχώρια μουσική της δεκαετίας του ‘70 παράδοση και συνεργάζεται με ένα ινδαλμά του, μια εμβληματική φωνή του Νέου Κύματος. Αυτό το άλμπουμ είναι η δεύτερη συνεργασία τους μετά το «Ταξίδι στη Γη», έναν χρόνο πριν. 

Το “Ένα παιχνίδι” αποτελείται από δώδεκα τραγούδια που συνδυάζουν στοιχεία folk, trip hop, drum n’ bass, bossa nova και ελληνικής νεοκυματικής λαϊκής μουσικής. Στο άλμπουμ εκτός από την electronica εκδοχή, θα ακούσετε και την πρωταρχική, ακουστική ηχογράφηση. 

Κυκλοφορεί remastered για βινύλιο, με καινούργιο gatefold εξώφυλλο, που έχει επιμεληθεί εικαστικά τo Replica Studios, σε 300 μαύρες κόπιες 180 γρ. και 100 διάφανες, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά από το e-shop της Veego Records.

More to explore

check more....

Melancolia – My Wet Calvin

Η Veego Records ξεκινάει μια νέα συνεργασία με του My Wet Calvin με πρώτη κυκλοφορία την διασκευή στο “Μελαγχολία”.

Facebook
Twitter
Email