«Ένα παιχνίδι» Πόπη Αστεριάδη / Κ. Βήτα, για πρωτη φορά σε βινύλιο.

«Ένα παιχνίδι» Πόπη Αστεριάδη / Κ. Βήτα, για πρωτη φορά σε βινύλιο.

Η περίφημη συνεργασία της νεοκυματικής τραγουδίστριας με τον πρωτοπόρο της ελληνικής electronica επανεκδίδεται για πρώτη φορά σε βινύλιο! 

O δίσκος κυκλοφόρησε το 1998 από την FM Records σε CD format και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σήμερα θεωρείται πια ένα κλασικό ηχογράφημα της σύγχρονης Ελληνικής δισκογραφίας. Περιέχει συνθέσεις του Κ. Βήτα σε ερμηνείες της Πόπης Αστεριάδη. 

Αμέσως μετά την διάλυση των Στέρεο Νόβα, ο χαρισματικός μουσικός παραγωγός ξεκινά να πειραματίζεται καλλιτεχνικά αντλώντας έμπνευση από την εγχώρια μουσική της δεκαετίας του ‘70 παράδοση και συνεργάζεται με ένα ινδαλμά του, μια εμβληματική φωνή του Νέου Κύματος. Αυτό το άλμπουμ είναι η δεύτερη συνεργασία τους μετά το «Ταξίδι στη Γη», έναν χρόνο πριν. 

Το “Ένα παιχνίδι” αποτελείται από δώδεκα τραγούδια που συνδυάζουν στοιχεία folk, trip hop, drum n’ bass, bossa nova και ελληνικής νεοκυματικής λαϊκής μουσικής. Στο άλμπουμ εκτός από την electronica εκδοχή, θα ακούσετε και την πρωταρχική, ακουστική ηχογράφηση. 

Κυκλοφορεί remastered για βινύλιο, με καινούργιο gatefold εξώφυλλο, που έχει επιμεληθεί εικαστικά τo Replica Studios, σε 300 μαύρες κόπιες 180 γρ. και 100 διάφανες, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά από το e-shop της Veego Records.

More to explore

Οι My Wet Calvin διασκευάζουν τη “Μελωδία” που τραγούδησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ήταν υποψήφια για τη Eurovision

Το “Έχω μια Μελωδία” υπήρξε υποψήφιο για το θυελλώδη εθνικό τελικό της Eurovision του 1980, ερμηνευμένο από το Γιάννη Φλωρινιώτη και τις αδελφές Γαρμπή. Το κομμάτι δεν επιλέχθηκε,

check more....

“5055” UNKLE RECONSTRUCTION

Το τζαζ τρίο MOb κυκλοφορεί το «5055» remixed από τον James Lavelle των UNKLE, σε κυκλοφορία από την Veego Records.

Facebook
Twitter
Email